Anbefalinger / Foredrag
Islev Triathlon Kulb
Vi havde Christina ude til en klubaften i januar for at høre lidt om kinesiologi i forbindelse med træning og performance. Vi hørte om Christinas egne erfaringer, både privat og fra klienter. Emner som kost, stress og sygdomme blev berørt. En god indgangsvinkel om at vi alle er forskellige og vores kroppe har behov for forskelligt. Christina er en dygtig formidler og et foredrag kan fint anbefales. 
 
 
 
 
 
 
Heidi Brage-Andersen, Lærer Husum Skole
Christina var ude i to fjerde klasser i en dobbelt lektion på Husum skole, hvor hun gav et super foredrag omkring hvad der sker i kroppen, hvad kroppen skal bruge for at holde sig sund, og stillede spørgsmålene: Hvorfor skal vi have vand, motionere og sove. Hun fortalte også om meditation og hvad det var godt for. Hun formået i børnehøjde i begge klasser at fange eleverne fra hun startede med at tale, og fik eleverne til at tænke over hvad der sker i kroppen, samt hvordan holder vi os sund. I begge klasser stillede de spørgsmål, og Christina var god til at tale og svare, så eleverne både følte de fik svar og blev lyttede til. Hendes smilende personlighed og skønne udfordrende aktivitet” Hvordan mærker jeg mig selv- et lille frikvarter med mig selv, fik smilende frem i hele klassen, da balancekunsten kan være svært selv for en lærer. Jeg kan varmt anbefale at få Christina ud og tale i klassen. Med venlig hilsen Heidi Brage-Andersen lærer i en fjerde klasse
 
 
 
Gitte Salling, Direktør Energii
Christina har netop afholdt et fantastisk og lærerigt foredrag for Energii’s kunder. Det omhandlede mange af de basale punkter omkring kost og motion, men også omkring at booste immunforsvaret og hvordan man får de rigtige tilskud af vitaminer og mineraler. Man opnåde også et rigtig godt indblik i Kinesiologiens verden, som for de fleste deltagere var ukendt. Hilsen Gitte Salling-direktør Energii
 
 
Majbrit Amalie, FitnessDK tri
“Vi havde fornøjelsen af et foredrag med Christina og Bjerne. Foredraget omhandlede en masse gode råd til os som triatleter og hvad kinesiologi kan gøre for at hjælpe vores vigtigste redskab “kroppen” igennem den ekstreme udfordring som at træne op til og gennemføre en halv eller hel ironman. Tilmed holdt Bjerne et motivationsoplæg for os. Der er også tilbud fra Sund og God. Et fremragende oplæg og en dejlig aften "
 
 
Martin Mouritzen, RT100
”Da vi som Roundtable gruppe trådte ind i et nyt loge år, havde vi sat Christina i stævne til årets første tabler møde med overskriften ”Nytårskur”. Christina holdte en super inspirerende foredrag omkring sund livsstil. Her blev der skubbet godt til samvittigheden, men på en sjov og inspirerende måde sådan, at vi kunne plukke i de ting vi ville tage ”med hjem”. Og det var der meget af, vi tog alle en stor portion viden, inspiration og tips til at forbedre vores egen og vores familiers livsstil. Derfor kan vi kun på det kraftigste anbefale Christina til at komme ud i din virksomhed, forening, loge og hvilken som helst forsamling, som vil sætte fokus og give motivation til en sundere og bedre livsstil.”
 
Jens Anton Hansen, Yoga i Fredensborg
”På vegne af foreningen Yoga i Fredensborg vil jeg gerne sige Christina mange tak for et virkeligt interessant og inspirerende foredrag, som blev holdt her i foreningen den 25. februar. Deltagerne var meget begejstrede og fik mange gode oplysninger, som de tog til sig og kunne bruge i deres hverdag. Christina har en meget stor parat viden, på det sundhedsmæssige område, som hun delagtiggjorde os i. Christina har tidligere holdt foredrag her i foreningen og deltagerne har efterfølgende fortalt mig om, hvordan de, efter at have konsulteret med hende, er blevet kureret bl.a. for voldsomme candidasvampegener, allergi og smerter i bl.a. knæ. Christina virker meget seriøs og har en meget fin måde at formidle sin store viden på. Christina udstråler selv energi og sundhed og er dermed det bedste billede på, at den livsstil hun anbefaler også virker.” 
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse