Symptomer

Psykiske lidelser og misbrug kan gå hånd i hånd

“Jeg hjælper med at trappe folk ud af medicin, ændre deres kost, tabe sig, komme i gang med træning”

Symptomer

Psykiske lidelser og misbrug kan gå hånd i hånd

Psykiske lidelser og misbrug kan gå hånd i hånd

“Jeg hjælper med at trappe folk ud af medicin, ændre deres kost, tabe sig, komme i gang med træning”

De gængse symptomer, som kinesiologi afhjælper:

Young woman with big headache

Pande-/bihulebetændelse

“Hulerne” er store, og der kan gemme sig gammel betændelse, hvorfor det kan være svært at få helt bugt med disse betændelser.
Som kinesiolog kan vi kortlægge, om betændelsen skyldes candida, dårligt immunforsvar, slimhinder, som er blevet ødelagt af næsesprays og anden medicin, ved for lang tids brug.

nærbillede stereum hirsutum kaldet falsk kalkun hale beharet gardinskorpe

Svamp/parasitter

I testen indgår altid test af svamp eller parasitter i tarmene, da de tit er skyld i mange andre symptomer. En god tarmflora er grobund for et godt helbred, og der findes en masse ting, som jeg vil vejlede dig i, for at få denne god eller blive af med parasitter.

Portrait of sensual afro american woman with closed eyes holding

Stofskifteforstyrrelser

Man kan lide af for højt eller for lavt stofskifte og begge dele, har jeg med stor succes hjulpet mange med at rette op på.
For nogle kan det være stressbetinget, for andre arvet og for nogle andre noget helt andet, som skyldes ubalancen, men igen, kan vi teste os frem til, hvad der skal til, for at få det rettet op.

Kvinde klaedt i sort holder et hvidt porslineaeble ansigt ikke visuelt rode negle

Dårligt immunforsvar

Et nedsat immunforsvar kan vise sig på mange måder; hyppige forkølelser, infektioner, træthed, eksemer, feber og meget mere. Årsagerne kan også være mange. Med en kinesiologisk test, vil du igen opnå et godt fungerende immunforsvar.

kvinde med spiseforstyrrelse har vagtproblemer

Spiseforstyrrelser

Spiseforstyrrelser er en psykisk lidelse, og for at give mine klienter med denne lidelse overskud til at arbejde med dette sammen med mig, er det vigtigt, at kemien også er i orden, derfor er kinesiologi en rigtig god metode til dette, da du i en test, er rundt om både fysik, kemi og psyke.

A woman stands on the scales, holds donuts in her hands, top view, copy space.

Vægtforstyrrelser

Nogle har svært ved at tabe sig, og nogle har svært ved at tage på. Årsagerne kan ligge forskellige steder, men testen vil vise det, og herudfra, kan jeg guide dig, så du opnår dit mål.

sammensatning depression psykisk lidelse

Depression / angst

Der findes en kæmpe “værktøjskasse” i kinesiologien til depression og angst, som jeg til dagligt hjælper mine klienter med.
Igen er det vigtigt, at kroppen får alle de kræfter fra vitaminer/mineraler, til at kunne håndtere depression og/eller angst og evt. udtrapning af medicin.

Urinvejsinfektion

Urinvejsinfektion/blærebetændelse kan være en meget smertefuld lidelse, og er slimhinden i blære og urinrør først blevet porøs, så kan det være en langvarig affære. Men med de rette vitaminer, den rette kost mm., kan du blive den kvit for altid!

senior person gestikulerende isoleret

Fordøjelsesproblemer

Vores fordøjelse er yderst vigtig, og rigtig mange har faktisk ikke en optimal fordøjelse, med det rette “flow” dagligt og har vænnet sig til en ustabil fordøjelse. Det viser sig ved rigtig mange symptomer, som man måske ikke helt forbinder det med.
Med kinesiologi kan du få en rigtig god fordøjelse og dermed en god forbrænding også.

Young female patient in the clinic suffered from pneumonia, she is coughing the doctor listens to the wheezing in the lungs with a stethoscope.

Lungebetændelse

Lungebetændelse er en af de hårde infektioner, og kan både være virus- eller bakteriebaseret. Den kan vare ved over lang tid, før den helt forsvinder. Mange får rundt med lungebetændelse længe, men uden der er symptomer, men er bare trætte og energiforladte. Ved en test, tjekker jeg, om der stadig er betændelse helt nede i lungespidsen, og om det er grund til trætheden og den hyppige hoste. Hvis dit immunforsvar ikke er helt stærkt nok til at komme den til livs, findes der masser af andet, der kan hjælpe, og kroppen vil fortælle dig hvad.

Senior woman takes pill with glass of water in hand.

Udtrapning af medicin

Jeg har gennem tiden hjulpet mange med udtrapning af medicin – det være sig; antidepressiver, angstmedicin, stofskiftemedicin, blodtryksmedicin og mange flere.
Man skal altid ind og understøtte med noget andet og lave en blid overgang, men det er klart muligt med kinesiologi.

pige med tinnitus finger i oret

Tinnitus

Tinnitus kan opstå pludseligt og variere i grad. Min erfaring er, at det kan opstå under stressbelastning og at det altså ikke behøver at være konstant.

I min test af dig, vil vi finde ud af, hvorfor du har dette “støj” og hvad der skal til, for at få det elimineret.

Tal med en professionel

Tal med en professionel

Det er vigtigt at føle præcis, som du vil have det

Kvinde i briller viser sin klinik brunt toj
Kvinde i briller viser sin klinik brunt toj
Vertical shot of the patterns on the sands in the desert