Min største mission er, at styrke dit liv

Min største mission er, at styrke dit liv

Jeg kan hjælpe dig med at frigøre dit fulde potentiale og nå dine mål.

Som kinesiolog, NLP coach, kostvejleder, foredragsholder og børneyogainstruktør er mit mål at hjælpe dig med at identificere dine styrker, afklare dine mål og udvikle en plan for at nå dem med vejledning og støtte.

Hvem er jeg ?

‌Jeg hedder Christina og er 49 år. Jeg bor i København med min kæreste og søn på 16 år.

Forvandl dit liv og nå dine mål med min professionelle hjælp

Jeg har været selvstændig med Sund og God i 15 år er uddannet hos Anne Straarup i 2007 i kinesiologi og har læst Anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Derudover har jeg holdt en masse foredrag om kinesiologi og sund livsstil i alle mulige forskellige sammenhænge; firmaer, træningscentre, loger, kaserner, politigården, foreninger mm.

Til dagligt har jeg klienter her i min klinik i Vanløse og mine klienter er alle slags, alle aldre og med forskellige udfordringer.

Jeg har også sportsudøvere, både på professionelt plan, men også dem, som træner dagligt eller flere gange om ugen.

Uanset hvilket mål man har med at komme her, så benytter jeg kinesiologien i vores konsultation, til at teste, om der mangler vitaminer, mineraler eller andet naturmedicin.

Jeg tester via muskler og punkter, og derved får du en komplet opskrift fra din egen krop på, hvad den skal bruge, for at kunne udnytte sine ressourcer optimalt. Også hvor meget og i hvor lang tid.

Jeg har en NLP coaching uddannelse, som jeg også benytter til at coache dig videre til at nå dine mål.

Enhver session er individuel og alt det jeg kan, benytter jeg selvfølgelig i vores session sammen.

Nogle benytter sig også af online-coaching, når de bor langt væk eller har brug for coaching oftere end den kinesiologiske test.

Anbefalinger

Vi havde Christina ude til en klubaften i januar for at høre lidt om kinesiologi i forbindelse med træning og performance.

Islev triatlon klub – Foredrag

Anbefalinger

Jeg er blevet testet flere gange hos Christina og bliver altid forbløffet over hvordan hun finder frem til de ubalancer som tapper kroppen for energi, en energi som man kunne have brugt til så mange sjovere ting.

Mike Lachmann – Testet

Anbefalinger

Christina, det er jo helt vildt! Min 14 måneder gamle datter sov for første gang igennem (5 sammenhængende timer), samme aften efter behandlingen hos dig.

Amaya Knutsen

Nå dine mål sammen med en ekspert

Nå dine mål sammen med en ekspert

Livet er for kort til for mange bekymringer

Kvinde i hvidt smilende på kontoret
Kvinde i hvidt smilende på kontoret