Coaching

Er du stresset, vil du skifte karriere, bryde mønstre og få ny vaner?
-så har jag værktøjskassen fuld af gode råd!

Coaching

Er du stresset, vil du skifte karriere, bryde mønstre og få ny vaner?
-så har jag værktøjskassen fuld af gode råd!

Coaching

Lad mig hjælpe dig med at nå dine mål!

I et forløb hos Sund og God, vil du til at starte med få en kinesiologisk test, som viser os, hvad der skal til, for at få overskud til ændringerne. Derudover vil jeg lave et skræddersyet forløb til dig, så vi sammen kan nå målet.

Når man skal gøre noget nyt, komme ud af noget gammelt, så er det helt unikt, at vi kan spørge kroppen, præcis hvad den skal bruge oveni selve coachingen.

Jeg glæder mig til at se dig!
Kontakt mig herinde for spørgsmål og tidsbestilling.

Karriere

Du ved det, uden at vide det! Jeg kan hjælpe dig til først at finde du af, hvad dit mål i din karriere præcist skal være i første omgang. Derefter bliver du coachet i at nå derhen. Alle mine forløb er individuelle, så ved vores første samtale, aflæser jeg hurtigt hvilken vej vi skal og i hvilket tempo og prioritering.

Fertilitet

Årsagen til manglende fertilitet kan være mange. Det kan være fysisk/antomisk og/eller psykisk.
I 15 år har jeg hjulpet mange kvinder og også par til at blive gravide. Een ting er, at få befrugtelsen til at lykkes, noget andet at graviditeten fortsætter, men også den lange periode der kan være, med hormoner, ventetid, skuffelser, sorg og meget mere. Dette forløb kan enten være med den ene eller begge parter, som ønsker sig et barn, men hvor det ikke har kunnet lade sig gøre, og nogle gange til trods for, at der ikke findes et problem i processen. Med kinesiologi og coaching har det lykkedes mange alligevel, igen fordi vi spørger kroppen, om den har alle ressourcer til stede og laver en plan ud fra det, så både fysik og psyke er så parat som muligt, til at der kommer en baby ud af det.

Lad os arbejde sammen

Vi producerer resultater for vores kunder

0
Mange års erfaring med at hjælpe kunder med at nå deres mål
0
Har hjulpet kunder fra hele landet
0%
Kunder opnåede det ønskede resultat

Kontakt eksperten Christina

Kontakt eksperten Christina

Sammen når vi dine mål

Green forest with sunlight