Detox

Give dig selv en hjælp til udrensning, et kick start af din forbrænding og noget rigtig godt til din fordøjelse

Detox

Detox

Give dig selv en hjælp til udrensning, et kick start af din forbrænding og noget rigtig godt til din fordøjelse

Detox

Som udgangspunkt, er vores lever god til at rense sig selv, men hvis du vil give dig selv en hjælp til udrensning, et kick start af din forbrænding og noget rigtig godt til din fordøjelse, så er pakken her noget for dig.

Jeg har sat nogle ting sammen i pakken, som gør, at både lever og nyrer, som er vores udskillelsesorganer, får et kærligt og blidt spark i den rigtige retning.‌

Det eneste du skal gøre, når du går igang, er at indtage masser af vand, så du hjælper udrensningen og minimere indtaget af sukker.

Du vil føle dig lettere, din fordøjelse vil være i top og du vil få masser af energi. Du vil højst sandsynligt også tabe et par kilo.

Hvis du efter denne pakke, kunne tænke dig at få den endnu mere tilpasset dig, op opnå endnu større resultater, så kan du få en session med mig online og her vil jeg sætte den sammen til dig, ud fra hvad dit mål er og vejlede dig i, hvad du kan gøre herudover.

Jeg har solgt disse produkter i min klinik i mange år, for at hjælpe mine klienter, og der er altid godt resultat, både fysisk og mentalt.

Traet fyr foran computeren