Hvad er kinesiologi?

Du ender op med en fuldstændig individuel opskrift fra din egen krop på, hvad den har brug for.

Hvad er kinesiologi?

Hvad er kinesiologi?

Du ender op med en fuldstændig individuel opskrift fra din egen krop på, hvad den har brug for.

Det er en game-changer

Kinesiologi udspringer af kiropraktikken – og ligesom med akupunktur og zoneterapi, bruger man meridianbanerne, blot på en anden måde. En kinesiologisk test er en muskeltest, da der i den ene ende af ”ledningen” (meridianen) er en muskel, og i den anden ende et organ, således kan du ved et muskeltryk afgøre, om musklen holder eller ikke holder, dvs. om energien er i orden. Således får du det fysiske billede af din krops maskineri her og nu.

Se det som et elektrisk system; om alle lamperne lyser;o)

Derudover findes der nogle steder på vores krop, som står for byggestenene; vitamin- og mineralpunkter, og ved brug af dem, kan man få et billede af, om kemien er i orden, eller om du mangler noget, for at alt kan køre så optimalt som muligt.

Den psykiske del består i, at fjerne eventuelle ting, som stresser og forhindrer din balance med forskellige teknikker som enkel stressfrigørelse, tankefeltsterapi, Bachs Blomstermedicin m.fl. Dvs. vi er rundt om fysik, kemi og psyke, sådan at intet undlades, hvis der viser sig noget; holistisk, og du ender op med en fuldstændig individuel opskrift fra din egen krop på, hvad den har brug for, for at fungere så optimalt som muligt.

For hvert besøg, skræller man et lag af løget, indtil man har nået kernen, og der ikke længere er nogle symptomer.

Hvordan foregår det?

Når du kommer første gang, tager jeg en journal på dig og stiller spørgsmål til dine eventuelle udfordringer, levevis mm. Herefter tester jeg dig og vejleder dig ud fra testen.

Efter dit første besøg

Efter dit første besøg hos mig, dukker der sikkert et par spørgsmål op, da informationerne var mange under selve besøget

Hvordan foregår det?

Når du kommer første gang, tager jeg en journal på dig og stiller spørgsmål til dine eventuelle udfordringer, levevis mm. Herefter tester jeg dig og vejleder dig ud fra testen. Det hele tager ca. 1 time første gang og efterfølgende konsultationer vil være lidt kortere.

Uanset hvad du kommer for, hvad enten det er med akutte symptomer, kroniske sygdomme, nye målsætninger eller blot en top tuning, så er fremgangsmåden den samme, men jeg pejler mig ind på, hvilken metode, der vil være bedst at lægge vægt på, samt rækkefølge.

For nogle er en konsultation nok, men andre har brug for et forløb, og man kan regne med, at besøgenes hyppighed kan variere ml. alt fra 4 – 10 uger mellem dem. I de tilfælde, hvor der er brug for akut coaching, kan nogle af disse sessioner tages via Skype eller ved besøg i klinikken, typisk med 1 -2 ugers mellemrum.

I sit forløb, er man altid velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller pr. mail, hvis der er spørgsmål. Nedenfor, kan du se et skema, med de symptomer, mine klienter oftest kommer med, og som kinesiologi kan være med til at afhjælpe.

Efter dit første besøg

Efter dit første besøg hos mig, dukker der sikkert et par spørgsmål op, da informationerne var mange under selve besøget – derfor har jeg her besvaret nogle af de gængse:

Kan man forvente en reaktion lige efter testen? Nogle kan blive trætte, meget tørstige og andre mærker ingenting.

Hvordan tages homøopati? Det tages udenfor måltider, tandbørstning, rygning, drikkevarer (udover vand) mindst 20 min. Før eller efter.
Hvordan tages piller og kapsler? Disse tages til mad, og for manges vedkommende, er det bedst til aftensmåltidet, da du så har mad i maven fra hele dagen – spiser man dem med for lidt mad i maven, kan man få kvalme.

Hvad kan jeg forvente, at der sker under den første kur? Det hele er jo en proces, og det er ikke tilfældigt, at din krop bad om x antal uger. I disse uger, kan det gå op og ned. Indtagelsen af alle dine vitaminer og mineraler vil selvfølgelig give et energiboost, men samtidig kan der ske en slags udrensning, når man starter sådanne ting, især pga. homøopatien, som kan forværre dine skavanker – både dette og udrensningen kræver energi af din krop, men det er den helt rette reaktion. Samtidig kan man opleve mere tisseri, toiletbesøg i det hele taget, mere sved, som kan lugte mere – og for nogles vedkommende lidt uren hud – dette er blot affaldsstoffer, som er på vej ud, så det er helt normalt.

Hvad gør jeg, hvis homøopatien fremkalder en slem reaktion? Her trapper du enten ned på halv dosis, af den der står på dit papir – alt efter hvor slem reaktionen er – eller helt undlader at tage den indtil bedring – herefter trapper du op fra halv dosis og forhøjer hver dag med 1-2 dråber, indtil du igen er på samme dosis som start.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig. God fornøjelse!

Efter brystkræft som 40-årig, blev jeg sat på antihormonpiller, som udtørrede mine slimhinder.

Maria, kræft og blærebetændelse

“Jeg har brugt Sund og God gennem mit forløb med stress.

Anders Thorsted, stress

“Jeg har haft en fantastisk sommer! For første gang i 20 år har jeg ikke været udstyret med allergitabletter i den ene hånd, næsespray og øjendråber i den anden.

Dorte Hein, Manager of counseling, Support Soloutions, allergi

Forvandl dit liv i dag

Forvandl dit liv i dag

Nå dine mål sammen med en ekspert

Kvinde i gront toj på kontoret
Kvinde i gront toj på kontoret
Gennemsigtige levende efterarsblade