Anbefalinger / Allergi
 
Karen-Helene Hjort
TV2 News
”Jeg vil beskrive mig selv som skeptisk, på den sunde måde, men altid villig til at prøve nye ting. Og det er bestemt nyt for mig, at ty til alternativ behandling. Men i en erkendelse af, at de fleste læger nok enten ville trække på skulderen eller fylde en med medicin, hvis man kom til dem og manglede energi og oplevede konstant træthed, så tænkte jeg, at det var på tide med en anden tilgang. Derfor endte jeg på Christina Hautop’s briks. Selve testen er lidt hokus pokus i min verden, og jeg måtte lige tage mig selv i at tænke ’arrgghh hvad???’ flere gange, men på den anden side set, så kunne jeg heller ikke modvirke de bevægelser min arm lavede, ved de mineraler og vitaminer, hvor jeg gav udslag. Jeg prøvede virkelig at holde armen i ro, men uden held. Så lige meget hvor skeptisk et syn jeg anlægger, så skete der noget med min krop. Den talte ligesom med Christina på en kanal hvor jeg ikke havde kontrollen. Christina fandt frem til jernmangel, stresset hud og slimhinder og udfordret fordøjelse. De to sidstnævnte er efter al sandsynlighed på grund af mit temmelig store forbrug af tyggegummi. Jeg stoppede med at ryge for 8 år siden, men skiftede den afhængighed ud med tyggegummi-afhængighed i stedet for. Og jeg har aldrig tænkt på, at tyggegummi (af den ganske almindelige slags – ikke nikotin) ikke bare er harmløst, men selvfølgelig også har en effekt på min krop. Efter endt test videre et smut ind til naboen, til en pænt stor udskrivning. Kan med usvigelig sikkerhed sige, at jeg aldrig før har brugt 1000 kr på vitaminpiller, men der er jo en første gang for alt Jeg har heller aldrig været god til at huske at tage vitaminerne, når jeg endelig havde købt dem, men der har man jo også lov til at blive klogere.
 
Jeg har i al fald været i gang i en uge nu. Jeg har husket næsten det hele hver dag… og jeg syntes jeg mærker mere energi. Christina fandt også frem til græsallergi, og via tankefeltsterapi behandlede hun den. Og den har jeg overhovedet ikke mærket noget til siden jeg lå på briksen. Min fordøjelse er også mærkbart ændret til det bedre. Jeg går ud fra det er de Papaya-tyggetabletter jeg gumler hver dag, der rent faktisk hjælper. Jeg glæder mig til at høste alle fordelene ved at blive toptunet på de vitaminer og mineraler jeg manglede. Min kur varer 4 uger – så der er plads til endnu mere forbedring"
 
Dorte Hein,
Manager of counseling, Support Solutions
"Jeg vil beskrive mig selv som skeptisk, på den sunde måde, men altid villig til at prøve nye ting. Og det er bestemt nyt for mig, at ty til alternativ behandling. Men i en erkendelse af, at de fleste læger nok enten ville trække på skulderen eller fylde en med medicin, hvis man kom til dem og manglede energi og oplevede konstant træthed, så tænkte jeg, at det var på tide med en anden tilgang. Derfor endte jeg på Christina Hautop’s briks. Selve testen er lidt hokus pokus i min verden, og jeg måtte lige tage mig selv i at tænke ’arrgghh hvad???’ flere gange, men på den anden side set, så kunne jeg heller ikke modvirke de bevægelser min arm lavede, ved de mineraler og vitaminer, hvor jeg gav udslag. Jeg prøvede virkelig at holde armen i ro, men uden held. Så lige meget hvor skeptisk et syn jeg anlægger, så skete der noget med min krop. Den talte ligesom med Christina på en kanal hvor jeg ikke havde kontrollen. Christina fandt frem til jernmangel, stresset hud og slimhinder og udfordret fordøjelse. De to sidstnævnte er efter al sandsynlighed på grund af mit temmelig store forbrug af tyggegummi. Jeg stoppede med at ryge for 8 år siden, men skiftede den afhængighed ud med tyggegummi-afhængighed i stedet for. Og jeg har aldrig tænkt på, at tyggegummi (af den ganske almindelige slags – ikke nikotin) ikke bare er harmløst, men selvfølgelig også har en effekt på min krop. Efter endt test videre et smut ind til naboen, til en pænt stor udskrivning. Kan med usvigelig sikkerhed sige, at jeg aldrig før har brugt 1000 kr på vitaminpiller, men der er jo en første gang for alt Jeg har heller aldrig været god til at huske at tage vitaminerne, når jeg endelig havde købt dem, men der har man jo også lov til at blive klogere ;-)"
 
"Jeg har haft en fantastisk sommer! For første gang i 20 år har jeg ikke været udstyret med allergitabletter i den ene hånd, næsespray og øjendråber i den anden. Jeg har løbet, cyklet, leget i haven, gået tur i skoven, siddet ude om aftenen, sovet med åbent vindue, tørret sengetøj i haven – hvad har det krævet? Binyrebarkhormonindsprøjtning? Nej, simple kostomlægninger, vitaminer og mineraler og mit immunforsvar er i top med Christina’s hjælp. Der har sneget sig et enkelt nys ind, men det har været den bedste sommer i mange år! "
 
Mille Winther,
"Min livskvalitet er markant forøget, ingen kløe, allergi og eksem mere! Selvom jeg undgik alle de fødevarer der var under mistanke, mærkede jeg ingen forandring, og min egen læge havde givet op. Behandlingen hos Christina har resulteret i, at jeg kan spise hvad jeg vil uden nogen form for gener. Dette er noget af det bedste, jeg har gjort for min krop og dermed mig selv!" 
 
 
Malene Beradino,
"Da jeg startede min behandling i sin tid, led jeg af stress, træg mave, eksem, jeg røg, drak for meget kaffe og var konstant træt. Som behandlingen skred frem, begyndte humøret at stige, energien kom tilbage og det var helt naturligt at lægge cigaretterne på hylden. Maven virker igen og det føles som om alt i min krop har fået en "ansigtsløftning". Jeg anbefaler mange et besøg hos Christina, da hun ser tingene fra en anden og efter min mening bedre side end læger og diætister." 
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse