Anbefalinger / Triatlon & Sport
 
Cecilie Mathorne,
Triatlet, Ironman, nr 5 i Verden i sin age group
"Da jeg som gammel elitesvømmer tog beslutningen om at ville gennemføre en Ironman, stødte jeg på Christina til et foredrag, og har løbende gået hos hende for at sikre, at min krop og mit immunforsvar konstant er i top."
 
"Jeg er kommet hurtigt over skader og er sjældent syg og mener, at man som sportskvinde løbende bør sørge for, at kroppen får de bedste betingelser."
 
"Jeg kvalificerede mig til VM på Hawai efter min første Ironman i København og skulle være klar 6 uger efter til at gennemføre denne og dette hjalp Christina og hendes ekspertise mig med".
 
"Idag har jeg startet Mathorne Performance og har et godt sammenarbejde med Sund og God og ligger nu som nr. 5 i Verden i min age group takket være Christina. Jeg kan varmt anbefale Sund og God til altid at få tjekket tilstanden" 
 
 
Rasmus Kristiansen,
Triatlet
Christina fra Sund & God har hjulpet mig med at holde min krop i balance i godt 4 år nu. Jeg er afhængig af at min krop kan præstere optimalt året rundt og særligt i konkurrence perioder. > Jeg har aldrig oplevet så få sygedage som siden jeg startede mit samarbejde med Sund & God og kun et styrt har holdt mig fra at træne kontinuerligt i de 4 år. > Det er rart at vide at der hele tiden er styr på de typer og mængder af vitaminer, mineraler osv. som min krop har brug for for at jeg kan udleve den livsstil jeg holder så meget af.
 
Søren Bruun,
"Ironman 2013: 48 år på lørdag, præst, foredragsholder om Søren Kierkegaard og kirkegårdskender, lavede i søndags sin 2. hele Ironman på tiden 10.18;-))) Sidste år lød tiden på 10.45, og det var helt klart på cyklingen, at Søren vandt tid. Søren har gået hos Sund og God siden den 20. marts 2012, hvor en helt nyudklækket triatlet bankede på;-) Vi har siden top tunet med tests af vitamin..."
 
Henrik Wibskov,
Ironman og bestyrelsesmedlem i Kongens Tri
"I forbindelse med min triatlon træning, har kinesiologien været til stor hjælp for mig. Med en træningsmængde på 12 til 20 timer om ugen, er det vigtigt at få den helt rigtige kost samt vitamin- og mineraltilskud. Med en nedsat træningsmængde og brug af kinesiologi, forbedrede jeg min tid på Ironman-distancen med mere end en halv time, efter blot 3 besøg. Jeg føler et større overskud og min krop restituerer hurtigere." 
 
Ricco Clausen
Ironman og Bestyrelsesmedlem i Kongens Tri
Jeg gik ind i Sund og God med en vis skepsis. Men allerede efter første møde med Christina Hautop var jeg dybt inspireret, meget spændt og motiveret for hvad behandlingen kunne resultere i. Og meget hurtig fik jeg bevis for, at det virker. En væsentlig øget energi, og derfor et klart større overskud til at præstere til træningen og have større glæde i fritiden, samt på arbejdet. Og hvis jeg kan rykke mig så meget på den korte tid, hvad kan det så ikke resultere i? Et tillidsfuldt element, der skaber en super god helhed for hele forløbet er, at jeg har modtaget en meget proffessionel og troværdig rådgivning fra Christina, og føler mig derfor meget tryg og kan næsten ikke vente på, at udvikle mig og mine sportslige evner endnu mere."  
 
Jeanne Rasmussen,
Tidl. Verdensmester i ju-jitsu 
"Nogle gang sker tingene bare helt af sig selv. Jeg mødte Christina til et foredrag, hvilke åbenbart var skæbnen for mig. Mit energi niveau var helt i bund i november 2009. Jeg orkede ikke at dyrke min kampsport og var max presset på mit job. Christina fik mig overbevist om, at hun kunne hjælpe mig, så der var med stor spænding, samt lidt skepsis, at jeg mødte op hos Christina. Men 8 uger efter var jeg slet ikke i tvivl mere…Mit 2010 er startet med masser af energi, min træning kører for fuldblus og mit fokus på jobbet er 100%, samt at jeg stadig har overskud til meget mere. Det er mange år siden, at jeg har oplevet sådan en energi og klarhed. Jeg er 100% overbevist og er ivrig efter at lærer mere om denne livsstil. Det er forbløffende hvor meget man selv kan styre…" 
 
 
Charlotte Kolters,
Prof. Triatlet
"Som en af de bedste til langdistance triathleter i verden, er det vigtig at optimere alle steder hvor der kan optimeres, for hele tiden at kunne være med på toppen. Christina hjælper mig med dette, ved at teste mig og finde ud af hvad min krop mangler af vitaminer, mineraler og blomstermedicin. Jeg har altid været lidt skeptisk når det drejer sig om alternativ behandling og medicin, men efter at Christina gang på gang har kunnet fortælle mig om jeg har været syg siden jeg var hos hende sidst, og hver gang finder frem til noget medicin, der efterfølgende når hun læser hvad det hjælper mod, rammer rigtigt på hvad jeg har af symptomer, ja, så er min skepsis forsvundet. Hun er en sand Heks :o)" 
 
 
Thore Nielsen,
Triatlet
"Har i gennem de sidste 5 mdr, gennemgået en mindre forvandling. Det har været lidt sejt, men samtidig en fantastisk oplevelse. Har smidt 10 kg og skærer stadig af sidebenene, dog med bevarelse af muskelmasse!! Og det er jo godt! Der er ingen tvivl om at den rette mængde vitaminer/mineraler samt en anderledes sammensat kost har gjort en MEGET STOR del af arbejdet. Træningsmængden ligger mellem 10-17 timer om ugen og det kører bare der ud af!!! Restituerer hurtigere og har langt mere energi generelt!! Den store udrensning kroppen har været igennem, Har også haft en enorm effekt rent mentalt. Altså i en positiv retning. Bedre overblik, mindre stress, bedre søvn og overskud!!! Tager man sig selv alvorligt. Og vil man gerne længere med sin træning eller bare sit helbred....... Ja så kan jeg kun anbefale en tur ned til HEKSEN.. :-) Det virker!"
 
Mike Lachmann
Danmarksmester i kitesurfing
"Jeg er blevet testet flere gange hos Christina og bliver altid forbløffet over hvordan hun finder frem til de ubalancer som tapper kroppen for energi, en energi som man kunne have brugt til så mange sjovere ting. Jeg ser kinesiologi som en ekstra hjælp til dem som ønsker at optimere sig selv og det fungere rigtigt godt sammen med en moderne tanke gang med positiv tænkning og livs glæde." 
 
 
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse