Om / Hvem er jeg?
Hvem er jeg?
 
Jeg hedder Christina Hautop, er 42 år og er mor til Emil på 9 år. Jeg blev uddannet som kinesolog på Anne-Straarup-Centret i 2007, samt i Anatomi, fysiologi og sygdomslære efter en lang salgskarriere i medie- og kommunikationsbranchen samt hos Coca-Cola og DSB. 
 
I 2004 tog jeg en NLP Coaching-uddannelse, som jeg i dag også benytter mig af i min klinik. Jeg har praktiseret som kinesiolog siden 2007 på Frederiksberg, og sætter en ære i at hjælpe folk – fra spæd til ældre – med at få det bedre fysisk og psykisk.
 
Jeg benytter mig af alle de naturlige byggesten som vitaminer og mineraler, samt homøopati, som medicin, og forsøger at holde al kemi væk, dog kan man sagtens sideløbende med medicinindtag, køre et forløb hos mig. Jeg hjælper med at trappe folk ud af medicin, ændre deres kost, tabe sig, komme i gang med træning, ændre gamle mønstre og meget mere. Mine klienter er meget forskellige; i dag er 20% af dem triatleter, eller professionelle sportsudøvere. Resten er en fin blanding af alt fra forkølelser til de mere alvorlige tilfælde. Jeg hjælper dagligt folk med de gængse symptomer som høfeber, allergier, stress, ADHD, OCD, fordøjelsesvanskeligheder, søvnbesvær og meget mere.
 
Jeg dyrker og underviser i yoga, løber en del og styrketræner for at holde mig sund og rask – min energi er høj pga. god kost og jeg vil lære dig en del om positive tanker. Jeg lever selv efter ”Loven-om-tiltrækning”, sætter mig godt ind i hvert enkelt menneske og tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, hvilket liv du lever, samt hvordan din hverdag er skruet sammen, så vi sammen kan sætte nogle mål, tidshorisonter og planer m.m
 
 Da jeg kan se, at kosten og vores mønstre er en stor del af, hvordan vi har det, vil der altid være vejledning med omkring dette i dine sessioner med mig. Jeg underviser i børneyoga og tager ud i institutioner og afholder også kurser heri. Foredrag er også noget, jeg gør mig i – både hos firmaer, sportsklubber, mødregrupper og mange andre steder. Jeg glæder mig til at se dig;o)
 
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse