Om / Hvad er kinesiologi?

Hvad er kinesiologi?

Kinesiologi udspringer af kiropraktikken – og ligesom med akupunktur og zoneterapi, bruger man meridianbanerne, blot på en anden måde. En kinesiologisk test er en muskeltest, da der i den ene ende af ”ledningen” (meridianen) er en muskel, og i den anden ende et organ, således kan du ved et muskeltryk afgøre, om musklen holder eller ikke holder, dvs. om energien er i orden. Således får du det fysiske billede af din krops maskineri her og nu.

Se det som et elektrisk system; om alle lamperne lyser;o)

Derudover findes der nogle steder på vores krop, som står for byggestenene; vitamin- og mineralpunkter, og ved brug af dem, kan man få et billede af, om kemien er i orden, eller om du mangler noget, for at alt kan køre så optimalt som muligt.

Den psykiske del består i, at fjerne eventuelle ting, som stresser og forhindrer din balance med forskellige teknikker som enkel stressfrigørelse, tankefeltsterapi, Bachs Blomstermedicin m.fl. Dvs. vi er rundt om fysik, kemi og psyke, sådan at intet undlades, hvis der viser sig noget; holistisk, og du ender op med en fuldstændig individuel opskrift fra din egen krop på, hvad den har brug for.

For hvert besøg, skræller man et lag af løget, indtil man har nået kernen, og der ikke længere er nogle symptomer.

 
 
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse