Anbefalinger / Udtrapning af medicin
 
Rannva Jensen,
"Jeg har været afhængig at Cipralex (antidepressiv medicin) i 5 år. I løbet af de 5 år har jeg forsøgt nedtrapning og udtrapning af medicinen 2-3 gange, men uden held. Hver gang fik jeg depressive symptomer igen, og hver gang var den gamle dosis ikke nok, hvorfor min psykiater satte mig i 10 mg stærkere behandling hver gang. Dette resulterede i at jeg skulle være i livslang behandling med mindst 30 mg Cipralex.
 
Det er hvad forskning fortæller lægerne at man skal hvis man har været igennem det jeg havde. Det var svær at sluge, men det hjalp trods alt – bildte jeg mig selv ind. Den indstilling/overbevisning levede jeg med i ca. 2 år, indtil jeg kom på bedre tanker, ved hjælp fra min coach som anbefalede mig at gå til kinesiolog Christina Hautop.
 
I sept. 2010 var jeg mentalt klar til at udtrappe min antidepressive behandling rannva jensen Gennemsnitligt har jeg gået hos Christina 1 x pr. måned. Planen var 5 mg pr. måned. Så 6 mdr. frem i tiden ville jeg være medicinfri. 1. dec. trappede jeg ned på 25 mg. Jeg var meget spændt og bange samtidig, for erfaringsmæssigt ville der gå 14 dage og så ville jeg være depressiv igen. Det skete ikke denne gang. Mit liv føltes stadig helt normalt. Det var en succes.
 
D. 28. april tog jeg den sidste 5 mg pille, det var mærkeligt at tænke på. I dag har jeg været uden medicin i ca. halvanden måned Min sidegevinst er at jeg også er helt af med min Aciclodan 800 mg x 2 dgl. som er noget ret stærk herpes medicin, som jeg også har fået fast i 3 år. Jeg vil til slut sige at der skal en del ting til for at det hele går op i en højere enhed efter min depression. Men jeg tilskriver en stor del af æren til Christina, hvor jeg virkelig føler hun har hjulpet mig til at blive bygget op fra bunden på ny"
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse