Anbefalinger / Stress
Arne Hauge,
Dyrup A/S
"For historie: For 5 år siden var jeg så uheldig at springe min ene akillessene hvor en operation var påkrævet. Selve operationen gik efter planen og forløb godt efter omstændighederne. Efterfølgende fik jeg desværre nogle uforklarlige symptomer i kroppen som det danske sundhedsvæsenet ikke kunne hjælpe med at forklare ej heller stille en diagnose og dette på trods alverdens test, da de symptomer jeg havde og oplevede ikke stod i den traditionelle facit håndbog sundhedsvæsenet bruger under symptomer og komplikationer på side 1 ej heller på side 9999.! Jeg må erkende at man nogen gange som i mit tilfælde kan komme til at løbe hovedet mod muren i sundhedsvæsenet. Når man har slidt et gult sygesikringskort op hos det danske sundhedsvæsen uden at få en diagnose eller når man er blevet mødt med sætninger og svar fra sundhedsvæsenet som: Du skal bare ignorere det / Det må du lærer at leve med / Det ved jeg ikke, du ved meget mere end mig, Ja så kan man mildt sagt godt blive mere end frustreret og sige GODT SÅ, hvad skal jeg gøre, hvad skal der til, hvor går jeg hen og hvad kan jeg selv gøre for at komme videre
 
"Sund Og God, I mit tilfælde fik jeg af min gode Fysioterapeut Andreas fra Hildrum Fysioterapi anbefalet at jeg skulle prøve at tage kontakt til Christina fra Sund og God, da hun var dygtig og at hun måske lige netop var det og den indgangsvinkel for undertegnet der skulle til med hensyn til at hjælpe mig af med de symptomer jeg havde og oplevede i kroppen efter mit skadesforløb, og som ikke kunne forklares af det danske sundhedsvæsen. For undertegnet var det bare på med Ja-Hatten da jeg ikke havde noget at tabe og alt at vinde, noget skulle der ske for situationen for undertegnet var uholdbar. Dermed startede mit behandlingsforløb og samarbejde med Christina hos Sund og God, et samarbejde der har båret frugt og som jeg stadig nyder godt af og absolut ikke har fortrudt. Det har været en lang og sej proces som er taget step by step, hvor ord som tålmodighed og forståelse af kroppens signaler eller mangel på samme har været nøgleord hele vejen igennem i mit forløb fra start og til nu. Her 4 år efter mit første besøg hos Sund og God og Christina kan jeg glæde mig over at jeg kan række armene i vejret efter at min krop og jeg igen samararbejder hvilket jeg kan tilskrive mit forløb hos Christina."
 
 
Anders Thorsted,
"Jeg har brugt Sund og God gennem mit forløb med stress. Jeg fik en akuttid hos sundoggod samme dag jeg meldte mig syg fra arbejde. Christina var ikke et sekund i tvivl om at jeg var kollapset med stress og det ville være en længere varende sygemelding. Christina har hjulpet mig gennem mit forløb som var en meget svær periode for mig og min familie .Vi havde grundige samtaler omkring hvordan jeg og også familien derhjemme havde det, hun gav gode råd og ideer til hvordan jeg kunne takle mine udfordringer. Christina har helt sikkert også hjulpet mig med at tage det store pres som kan være fra arbejdsgiver og jobcenter om at skulle hurtigt tilbage på job. Jeg skulle ikke tilbage før jeg var klar! Dette fordi Christina tog vare på mit helbred og mig som menneske! I dette forløb fik jeg hjælp til at finde mig selv og mine nye værdier i livet. Udover vores samtaler tester Christina min krop for hvad den har behov for af vitaminer, mineraler osv. for at komme ovenpå igen. Dejligt at vide kroppen får hvad den skal bruge! Jeg vil varmt anbefale Sund og God ( Christina ) til alle"
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse