Kundecenter – Ordre

Spørgsmål til din ordre
Jeg har ikke modtaget min ordre endnu?

Svar:
Vi sender din pakke inden for 3 hverdage. Når vi har sendt pakken, sender vi en email med et track and trace nummer, så du altid kan tjekke hvor langt din pakke er nået.

Skulle der gå længere tid end de 3 hverdage, så skriv endelig til os, så undersøger vi det samme med vores transportør. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage på kundecenter@sundoggod.dk

Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse?

Svar:
Din ordrebekræftelse kan nogle gange godt ende i spamfilteret. Skulle det ske, at ordrebekræftelsen ikke ligger i dit spamfilter, så skriv endelig til os på kundecenter@sundoggod.dk, så sender vi den til dig med det samme.

Jeg har oplyst forkert navn/adresse?

Svar:
Hvis du er kommet til at skrive det forkerte navn eller den forkerte adresse, så vil vi bede dig skrive til os så hurtigt som muligt. Du kan sende en mail med din rettelse til denne mail: kundecenter@sundoggod.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage.

Kan jeg tilføje varer til min ordre?

Svar:
Vi kan desværre ikke ændre eller stoppe din igangværende ordre efter, at dit køb er bekræftet. Når din ordre først er modtaget hos Sund og God, er den allerede sendt videre til vores lager, pengene er reserveret til betaling, og din pakke er sandsynligvis på vej til dig.

Du kan selvfølgelig benytte din fortrydelsesret, senest 14 dage efter du har modtaget din pakke, og returnere de varer du har fortrudt.

Jeg ønsker at annullere min ordre?

Svar:
Vi kan desværre ikke ændre eller stoppe din igangværende ordre efter, at dit køb er bekræftet 😕

Når din ordre først er modtaget hos Sund og God, er den allerede sendt videre til vores lager, pengene er reserveret til betaling, og din pakke er sandsynligvis på vej til dig.

Du kan selvfølgelig benytte din fortrydelsesret, senest 14 dage efter du har modtaget din pakke, og returnere de varer du har fortrudt.

Hvad er status på min ordre?

Svar:
Vi pakker og sender din pakke så hurtig som muligt. I højtiderne og perioder med Black Friday kan der være forsinkelser på pakkerne.

Når varen er afsendt fra vores lager, sender vi dig en mail med T&T nr., hvor du kan følge din pakke.