Anbefalinger / Børn
 
Julie Løve Hansen
 ”Efter at have haft et par år med feber og forkølelser alt for ofte, tog jeg min datter Rose på 5 år med til tjek hos Christina. Immunforsvaret var svækket, men vi mærkede lynhurtigt bedring og antallet af sygedage, er nedbragt markant. Jeg tror, at Rose har haft feber 1-2 gange de sidste 9 måneder der er gået, siden vi begyndte hos Christina. Forkølelserne er blevet færre, og nu ved vi, hvad vi skal gøre, hvis de rammer alligevel. Jeg er glad for de naturlige præparater, som styrker kroppen, i stedet for de kemiske, som nedbryder og symptombehandler. Og er der tvivl, kan jeg altid skrive til Christina og regne med hurtigt svar. Oveni er Christina bare vildt god til børn og trænger igennem – Rose er meget glad for at gå hos Christina, og synes det er vildt uretfærdigt, hvis jeg skal derhen alene. Prikken over i’et er, at Rose bliver testet alene - en stor succesoplevelse” Jeg kan kun anbefale Christina – til både børn og voksne. Julie Løve Hansen
 
Amaya Knutsen
”Christina, det er jo helt vildt! Min 14 måneder gamle datter som for første gang igennem (5 sammenhængende timer), samme aften efter behandlingen hos dig. Hun plejer at skulle gen-puttes 5-10 gange i timen. –selv fik jeg ikke sovet, for jeg var så forundret og glad over at se hende i dyb søvn og at hun forblev sovende. Anna Noa har haft et langt sygeforløb, men hver gang har vi oplevet omgående bedring efter behandling hos dig. Glæder mig til at få nattesøvn tilbage i vores liv
Al-Fadl,
"Som du kunne nyde i ’Vidunderbørn’ på DR1 hver lørdag aften var sidste forår og sommer indlagt på hospitalet ad flere omgange. Han havde så mange mavesmerter at han skreg dag og nat i dagevis. Alle undersøgelser blevet tage i brug, blodprøver, røntgen…. scanning. Man kunne ikke finde årsagen. Muligvis forstoppelse lød diagnosen, selv om det lød mærkeligt for en dreng på 11 år, der spiser sundt, drikker vand og dagligt spiller elitefodbold. Så Al-Fadl blev sat på Movicol, et afføringsprodukt, han skulle røre op i mælk og drikke tre gange dagligt. Det gjorde Al-Fadl. Og blev indlagt igen. Kun for at få mere Movicol og besked om at det skulle han nok tage det næste års tid."
 
"Al-Fadl kom hos Sund & God efter sin sidste indlæggelse i juni 2014 og Cristina kunne i løbet af få minutter fastslå, at Al-Fadl er laktose intolerant. Så siden da har Al-Fadl undgået laktose – og har været helt og aldeles symptomfri. På et opfølgende møde på Rigshospitalet fortalte vi om vores konklusion, og kommentaren var blot, at det lød helt sandsynligt, idet mange med rødder uden for Europa er laktoseintolerante, så deres bidrag var blot at anbefale laktosefri mælk frem for soya mælk mhp at få nok kalk."
 
"Vi er bare så glade for at Al-Fadl har det godt igen, og Al-Fadl fortsætter naturligvis med at se Christina for at være sikker på at kunne præstere, både på scenen og på fodboldbanen! "
 
Vibeke Trolle,
"Jeg og mine 4 børn har gået hos Christina i et års tid. Det har været rigtig godt. Christina er super god til at lytte, så vi har både fået boosted det physiske og fysiske (immunforsvaret). Fx har vi ikke haft flere mellemørebetændelser, færre forkølelser - ja vi har bare generelt fået det bedre :-) "
 
Pernille Caroline Lotus,
Ejer af Wellnessdeal.dk
"Sidste Kinesiolog test inden min fødsel (om under 4 uger) efter 6 uger med C-vitamin, basica salte og mineraler, baby-Me-now piller, calc magnesium er min krop STÆRK og klar til at klarer de sidste 4 uger med de ekstra 17 kg at slæbe rundt på! Jeg er på toppen og kan takke Christina Hautop fra Sund og God for det."
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse