Sport / Samarbejde
 
 
Martin Albrechtsen, Fodboldspiller Brøndby IF,
 
Sund og God har i samarbejde med Martin Albrechtsen lavet en madserie, for at optimere indtaget af næring på dette sportslige niveau og for at give Martin og alle andre inspiration til god og sund mad, lette opskrifter og anderledes men let tilgængelige ingredienser – se mere på Facebook Sund og God. Martin har samtidig gået hos Sund og God i årevis, og er blevet testet løbende for vitamin-/mineralmangler, så hans krop konstant kan være i top form og yde maximalt på banen og til den daglige træning. Derudover har Sund og God hjulpet med allergi og gode råd omkring skader.
 
 
 
Karen-Helene Hjort, TV2 News,
 
Sund og God har hjulpet Karen-Helene af med græsallergi via tankefeltsterapi, samt fået energien op og optimeret immunforsvar. Karen-Helene har døjet med allergi i mange år, men efter blot en behandling, var denne væk. Samtidig har Karen-Helene vagter døgnet rundt, og derfor er det vigtigt, at energi og overskud er i top, og det sørger de løbende tests for – se mere på Facebook Sund og God.
 
 
 
Playgroundtriathlon,
 
Sund og god har et samarbejde med Playgroundtriathlon ved Rasmus Kristiansen, hvor Sund og God 2 gange årligt, holder foredrag for nye triatleter, sponserer tøj og medlemmerne får rabat på de løbende tests op til deres races. Derudover sparrer vi omkring nye energiprodukter, tests og meget mere.
 
 
Mathorne Performance,
 
Cecilie Mathorne er top triatlet og har gennemført flere Ironman på Hawaii og ligger lige nu nr. 5 i verden i hende age group.
 
Sund og God tester Cecilie løbende frem til alle årets stævner og races og holder hendes immunforsvar intakt samtidigt med, at vi også sparrer om nye produkter, tilskud og alt hvad der hører til en triatlets verden. Sund og God sponserer også tøj til Mathorne Performance. Se vores pakke her: link til: udnyt dit fulde potentiale
 
Drogisten,
 
Sund og God ligger i lokalet ved siden af Drogisten, hvor Michael dagligt står, og vejleder mine klienter i de bedste kosttilskud og sørger for, at I får alt det rigtige med hjem fra testen hos mig. Vi har arbejdet sammen i nu 8 år, og Michael sørger for, at jeg altid har det sidste nye i mine testsæt og at jeg konstant er opdateret ifm. nye produkter m.m.
 
 
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse