Behandlinger / Efter dit første besøg

Efter dit første besøg:

Efter dit første besøg hos mig, dukker der sikkert et par spørgsmål op, da informationerne var mange under selve besøget – derfor har jeg her besvaret nogle af de gængse:

Kan man forvente en reaktion lige efter testen?

Nogle kan blive trætte, meget tørstige og andre mærker ingenting.

Hvordan tages homøopati?

Det tages udenfor måltider, tandbørstning, rygning, drikkevarer (udover vand) mindst 20 min. Før eller efter.

Hvordan tages piller og kapsler?

Disse tages til mad, og for manges vedkommende, er det bedst til aftensmåltidet, da du så har mad i maven fra hele dagen – spiser man dem med for lidt mad i maven, kan man få kvalme.

Hvad kan jeg forvente, at der sker under den første kur?

Det hele er jo en proces, og det er ikke tilfældigt, at din krop bad om x antal uger. I disse uger, kan det gå op og ned. Indtagelsen af alle dine vitaminer og mineraler vil selvfølgelig give et energiboost, men samtidig kan der ske en slags udrensning, når man starter sådanne ting, især pga. homøopatien, som kan forværre dine skavanker – både dette og udrensningen kræver energi af din krop, men det er den helt rette reaktion. Samtidig kan man opleve mere tisseri, toiletbesøg i det hele taget, mere sved, som kan lugte mere - og for nogles vedkommende lidt uren hud – dette er blot affaldsstoffer, som er på vej ud, så det er helt normalt.

Hvad gør jeg, hvis homøopatien fremkalder en slem reaktion?

Her trapper du enten ned på halv dosis, af den der står på dit papir – alt efter hvor slem reaktionen er – eller helt undlader at tage den indtil bedring - herefter trapper du op fra halv dosis og forhøjer hver dag med 1-2 dråber, indtil du igen er på samme dosis som start.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at maile mig på: christina@sundoggod.dk

God fornøjelse!

Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse