Nyt / 2016

2016

SundogGod Nyhedsbrev oktober 2016
 
Efterår Efter en fantastisk sensommer står et smukt efterår nu for døren! Forår og sommer stod meget i allergiens tegn, og heldigvis er en stor del af mine klienter blevet hjulpet af med høfeber og pollenallergier. Alle triatleter blev klargjort til deres races og der vil i løbet af efteråret blive afholdt foredrag om, hvordan du fremover kan udnytte dit potentiale til fulde.
 
Ny hjemmeside
 
Efteråret byder også på min nye hjemmeside – tjek den her: www.sundoggod.dk og hold øje med diverse tilbud og temaer og læs om andre klienters oplevelse med SundogGod – del den meget gerne;o) Husk at få booket tid til at få boostet dit immunforsvar inden kulden for alvor kommer.
 
Foredrag på skoler
 
Som noget helt nyt, kommer Sund og God nu ud på skoler, og laver foredrag om sundhed i børnehøjde på klassetrinene fra 2. – 5. klasse. Foredraget handler om de helt basiske ting, men på en sjov måde.
 
Emnerne vil primært være: - Hvordan er man sund - Hvad bør man spise - Hvorfor skal vi have vand - Hvorfor skal vi motionere - Hvordan fungerer kroppen - Måder til at finde ro Hold øje med Facebook Sund og God og www.sundoggod.dk og book foredrag til din skole, og få inspiration til, hvordan dit barn kan blive sundere både fysisk og mentalt.
 
Samarbejde
 
Jeg samarbejder fortsat med Cecilie Mathorne fra Mathorne Performance omkring triatleter, og vi sparrer fortsat omkring det bedste til sportsudøvere ift. tilskud, kost, træning mm.
 
Derudover har jeg samarbejde med Playground Tri ved Rasmus Kristiansen, hvor jeg også holder foredrag om sund livsstil til sportsudøvere.
 
Har du brug for massage, samarbejder jeg nu også med http://magichandsmassage.dk/
 
Cases
 
I foråret og sommeren har du kunnet følge fodboldspiller fra Brøndby IF Martin Albrechtsen på Facebook: Sund og God, hvor jeg har lavet en masse sunde retter med opskrifter. Martin har smagt og bedømt og her kan du få en masse inspiration til din sunde madlavning på en nem måde.
 
 
Derudover har du kunne følge Karen-Helene Hjorth fra TV2 News, som nu er kommet af med sin allergi mm. og hvordan vi har gjort. Følg stadig med på Facebook: Sund og God og Sund og God Sport. SundogGod fortsætter med følgende koncepter:
 
SundogSlank Her får du test, råd om kost, bliver vejet, råd om træning og bliver fulgt individuelt til du har nået dit mål.
 
SundogGravid Her får du hjælp til at blive gravid, og/eller test under graviditet, samt gode og sunde råd til dig og din baby.
 
Sund Trivsel Her får du test og coaching ifm. stresshåndtering, så du kan få din energi og dit humør tilbage.
 
I dag er stress desværre blevet et stort emne og årsagerne hertil kan være mange forskellige. Vil du have hjælp til at komme igennem, få værktøjer og råd, få kroppen op at køre igen, så book en tid og læs mere på www.sundoggod.dk herom.
 
”Jeg blev sygemeldt med stress i april i år – noget som jeg aldrig troede skulle ramme mig, da jeg altid har været vant til det høje tempo på direktionsgangene – men desværre blev det så fysisk, at min krop ikke længere kunne fungere og jeg fik angstanfald oveni. Til daglig arbejder jeg selv med mennesker og sætter dem selv i ”stress-programmer”, men jeg må sige, at den metode, som Christina benytter, absolut er den bedste for både krop og psyke. Christina ved præcis hvor hun skal sætte ind, og følelsen af, at mit forløb er helt individuelt er tydeligt. De værktøjer jeg har fået gennem hende, er de mest brugbare og helt anderledes, end dem man normalt får. Christina ser med det samme, hvor der skal sættes ind, men samtidig er hun god til at følge dit eget tempo – hendes empati er speciel og hun har en stor erfaring her – jeg kan takke hende for, at jeg nu har fundet de nye værdier i mit liv, som passer til mig nu, smiler igen og har energi og er i gang med nyt job. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos hende – hun er med dig hele vejen – også mellem konsultationerne – og jeg vil til hver en tid sende mine medarbejdere til hende fremover” Ulrik W
 
Har du lyst til at høre mere om Ulrik’s forløb, kan han kontaktes.
 
Jeg ønsker jer alle det bedste efterår!
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse