Nyt / 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SundogGod Nyhedsbrev juni 2017
 
Forår og sommer Der er har været et kæmpe ryk-ind af nye klienter her i foråret og sommer, og mange har valgt også at gå til coaching mellem tests, og det er rigtig spændende at følge alles proces. Samtidigt er alle triatleter klargjort til alle sommerens races – nogle skal for første gang gennemføre Ironman Copenhagen i august og mange er garvede og laver flere i udlandet og mange halve. Vi har efterhånden fundet opskriften på at få top tunet alles kroppe – dog er det meget individuelle og spændende forløb. Klinikkens ventelokale er lige nu ved at blive renoveret, og jeg glæder mig til, at I kan sidde et hyggeligt sted, inden jeg åbner døren fremover;o)
 
Hjemmeside Følg stadig med på hjemmesiden www.sundgod.dk, og få gode tilbud og historier fra andre klienter. På Facebook Sund og God, vil der også løbende være tilbud og gode råd.
 
Foredrag Der vil i efteråret igen blive afholdt foredrag om stresshåndtering, immunforsvar, forbrænding og mm. Ønsker dit firma, klub eller andre et foredrag, kontakt mig da for tilbud.
 
Cases For lavt stofskifte er desværre blevet et stort problem for mange, men efterhånden finder vi årsagen, og for mange er det forbigående, så vi med de rette tilskud, homøopati og coaching, kan komme det til livs, og nogle kommer helt ud af deres medicin. Eksem og høfeber er 2 andre store overordnede emner hos mine klienter, men her har der heldigvis også været stor succes med at komme det til livs, især med en kombination af tests og tankefeltsterapi;o) Læs om de gode cases på Facebook Sund og God samt på www.sundoggod.dk
 
Stress er et andet altoverskyggende emne. Stress dækker over mange ting og handler ikke kun om en overfyldt kalender. Vi coacher på livet løs, og udover de rette tilskud, som en krop har brug for, for at komme sig, samt gode værktøjer, bliver livet igen overskueligt og sjovt. Et stress-forløb er meget individuelt, og du får lært nogle lidt anderledes ting, end dem man kan læse sig til. Mange er allerede afsluttede og har igen masser af grønne streger på batteriet;o)
 
Sommerferie Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommerferie – nyd den, og bevar energien, når I kommer tilbage. SundogGod holder sommerferie i ugerne 27, 28, 29 og 30. I uge 29 er jeg her dog den 17., 18. og 19. juli.
 
Ethvert symptom betyder skru ned eller stop…. Alt med måde…. Gode basale huskere, til at kunne holde krop og sind i god balance;o)
 
Følg stadig med på Facebook: Sund og God og Sund og God Sport.
 
SundogGod
v/Christina Hautop
Finsensvej 6
2000 Frederiksberg
Tlf: 40 30 74 40
Email: Christina@sundoggod.dk
 
 
 
 
Nyhedsbrev april 2014
 
Så er foråret i fuld gang. Og som vi kender det danske forår, viser vejret sig fra både sin varme og lidt køligere side. Derfor har Sund og God haft travlt med at få bugt med influenzaer og forkølelser hos klienterne. Hermed lidt nyheder fra Sund og God ...
 
Hjemmeside og medier Sund og Gods hjemmeside er under en kraftig oprydning og har fornyligt fået et nyt layout. Nu kan alle de ca. 50 besøgende om dagen, hurtigt finde rundt. Magasinet Liv og Sjæl vil indenfor den nærmeste fremtid bringe en artikel, hvor jeg i et interview, fortæller min historie om, hvorfor jeg valgte kinesiologien, midt i en ellers god karriere. Artiklen vil være at finde på hjemmesiden og på Facebook, så snart den udkommer.
 
Like Sund og God på Facebook, hvis du er interesseret i at være opdateret om seneste nyheder og tiltag, og få samtidig gode råd om kost og kosttilskud! Triatlon Antallet af klienter, der dyrker triatlon og ønsker at Sund og God skal følge dem, er stødt stigende. Og jeg holder fortsat foredrag i Tri-klubberne
 
. Alle Sund og God's triatleter er ved at være klar til årets første stævner, efter træningslejre på hhv. La Santa og Mallorca. Sund og God vil næste år deltage på en træningslejr, for at teste for kosttilskud, holde foredrag og meget mere. Like også Sund og God Sport på Facebook, hvor mange af de hardcore triatleter vil poste gode råd om træning og kost, og fortælle om deres samarbejde med Sund og God. Læs desuden mere om Sund og God’s arbejde med at optimere triatleternes præstationer her.
 
Graviditet Igen i år er foråret i fuld flor. Ti af mine klienter er blevet gravide, alle indenfor samme 3 uger. Der bliver baby-boom i klinikken fra okt. - dec. i år. Hvis du/I ønsker at blive gravide, eller måske allerede er det, er det en god ide, at få tjekket, præcis hvilke vitaminer og mineraler du har brug for. Bøgerne foreskriver meget, men vi er alle forskellige, spiser og optager forskelligt. Husk, at den præcise opskrift til en perfekt graviditet gives af kroppen selv, og fås hos Sund og God. Læs mere om Sund og God’s arbejde med gravide og graviditet
 
Tendenser Jeg ser desværre flere og flere tilfælde af irriteret tyktarm, fibrymyalegi, stofskifteubalancer og sclerose. Heldigvis er der masser, vi kan gøre ved det. Kinesiologien har rigtig gode resultater på området.
 
Yoga På baggrund af stor efterspørgsel, er jeg igang med at finde en sal, hvor vi igen kan lave yoga med vores børn. Jeg vil desuden afholde kurser i børneyoga til efteråret. Alt efter tilmeldinger, bliver børnene delt i aldre, og nærmere om tid og sted (i Frederiksberg-området), vil forekomme pr. mail, på hjemmesiden og på Facebook. Kontakt mig gerne på christina@sundoggod.dk hvis du er interesseret i at deltage. Læs mere om Sund og God’s øvrige arbejde med børneyoga her
 
Temaaftener Temaaftener er det næste Sund og God har i støbeskeen i nærmeste fremtid. Her vil jeg invitere jer og fortælle om de emner, der er mest efterspørgsel på. Herunder kost, vægt, ernæring, sund livsstil, børn og alternativ behandling, og om det at være selvstændig i denne branche og mange flere emner. Kontakt mig gerne, hvis du har ideer eller ønsker, du kunne tænke dig at høre nærmere om.
 
Coaching Du kan nu også booke tid til coaching. Evt. sideløbende med dine tests eller som isoleret forløb. Prisen for coaching er tilsvarende prisen for tests. Se evt. priser nederst i nyhedsbrevet. Jeg vil sende et stort tak til alle mine samarbejdspartnere, jer som anbefaler mig til andre, samt til Michael og Magnus i Drogisten, der sørger for, at I får de rigtige tilskud med hjem. Hver dag kommer nye klienter til klinikken i '2000 Happiness', og hos Sund og God sprudler energien. Jeg vil ønske jer et rigtigt skønt forår!
Sund Og God, Ålekistevej 166, 2720 Vanløse